حذف اطلاعات شما
شما می توانید از ما بخواهید اطلاعات شخصی خود را از وب سایت Al-Dahabi در هر زمان حذف کنید. دو راه برای انجام آن وجود دارد و هر دو به یک نتیجه می رسند.
گزینه اول: از حساب شما
- ثبت نام در استفاده از همان روش شما حساب خود را با.
- صفحه تنظیمات حساب خود را باز کنید.
- گزینه Delete account را انتخاب کنید و تایید کنید.
این کار بلافاصله بدون زمان انتظار انجام می شود.
گزینه دوم: با ایمیل
ما را از آدرس ثبت شده در حساب خود ارسال کنید و بگویید که شما درخواست حذف داده های خود را دارید. ما می پرسیم که پیام از آدرس ثبت شده آمده است، زیرا این چیزی است که نشان می دهد درخواست واقعا از شما است.
ما درخواست ها را ظرف سی روز در آخرین مرحله پردازش می کنیم.
چه اتفاقی برای داده های شما می افتد
برای همیشه
- نام، آدرس ایمیل و شماره تلفن شما.
- حساب شما و هر روش ثبت نام مرتبط.
- جلسات باز شما در هر دستگاه.
بدون نام شما
سوابق اهدایی خود باقی می ماند، از هویت محروم می شود: مقدار، تاریخ و پروژه یا کمپین باقی می ماند و هیچ چیز به شما اشاره نمی کند. ما آنها را نگه می داریم، زیرا خیریه باید بتواند حساب کند که هر مبلغ اهدا شده کجا رفته است و حذف خود رکورد مالی یک دفتر کلی را ترک خواهد کرد که هیچ کس نمی تواند حسابرسی کند.
این کار را نمی توان یک بار انجام داد.
این صفحه توضیح می دهد، حذف نمی شود
در اینجا هیچ دکمه حذفی وجود ندارد: حذف نیاز به اثبات این دارد که حساب شما است و یک صفحه عمومی نمی تواند آن را ایجاد کند. لطفا از یکی از دو گزینه بالا استفاده کنید.
کد تایید
اگر درخواست حذف شما از طریق فیس بوک صورت گیرد، یک کد تأیید را با DEL دریافت خواهید کرد. آن را نگه دارید: شما می توانید وضعیت درخواست خود را در هر زمان بررسی کنید.